Аз съм Весела Георгиева и съм автор, фотограф и копирайтър

Аз съм Весела Георгиева и съм автор, фотограф и копирайтър

Приятно ми е да се запознаем! Аз съм Весела, родом от София. Майка съм на четири прекрасни момчета, които са моето най-голямо вдъхновение.
Обожавам да пиша, обожавам да снимам, а контактите ми с позитивни и усмихнати хора са моята душевна храна.
Автор съм на стотици стихове. Заснела съм хиляди щастливи моменти. А отскоро работя върху създаване на статии и цялостно интернет съдържание.
Ежедневната лудница, с която се боря у дома покрай четирите момчета и татко им, ме зарежда с безкрайна позитивна енергия и сякаш изпълва дните ми с вдъхновение – и за красиви стихове, и за весели снимки, а отскоро и за невероятните разкази на „БъркоThings“, чрез които се опитвам да ви направя съпричастни по забавен начин към обикновените дни в едно многодетно семейство. За семейните ни истории обичам да казвам: „Ако имаш четири момчета, четири котки, куче, татко и баба, не чети. В другите случаи – не подминавай!“
Именно тази своеобразна лудница ми даде да разбера, че намирането на работа с толкова много домашни ангажименти, е доста сериозно предизвикателство. Особено когато живееш в малък град. Затова реших да превърна хобито и таланта си в почтена, честна и оригинална професия, която ми позволява да разполагам с времето си, докато пиша стиховете за вашите любими хора, докато запечатвам с фотоапарата най-скъпоценните ви моменти и празници или докато ви помагам да изградите свежо и издържано съдържание за вашите интернет сайтове, блогове или социални мрежи.
Основното ми занимание е писането на стихове по поръчка, с които заедно с вас разказваме историите на вашите любими хора и им показваме огромната ви любов и признателност. Личните стихове и пожелания се превърнаха в предпочитан подарък за юбилеи, сватби, рождени дни, кръщенета, годишнини или просто така.
Автор съм на единствените за момента в България наистина Лични писма от Дядо Коледа – проект, насочен към малки и големи и носещ безкрайни усмивки и топлина. Интересът към тях роди последното ми начинание – Писма от вълшебни герои, с което се опитвам да достигна до сърчицата на вашите деца по начин, който те оценяват и помнят.
Най-новият и интересен проект, който реализирах, са напълно индивидуалните приказки от поредицата „Имало едно време“ – приказки, написани от първия до последния ред специално за вашите малки и големи герои. Луксозната изработка, красивите илюстрации и вълшебната опаковка, в която пристигат приказките, ми помогнаха идеята бързо да придобие популярност и да ги превърне в предпочитани подаръци за всякакви поводи.
От известно време се занимавам с копирайтинг и създаване на цялостно интернет съдържание.
Основното правило, което ме ръководи в работата е, че аз нямам клиенти. Имам приятели и усмихнати хора, с които заедно работим, за да направим някой истински щастлив.
Ако някое от нещата, за които току-що прочетохте, привлече вниманието ви, разгледайте. Може страничката ми да се окаже интересна за вас.