Писмо от дядо коледа


Единствените наистина лични писма от Дядо Коледа, написани от първия до последния ред за вашите любими хора.

Позволете Коледа да влезе в дома и сърцето ви както никога досега!

Поредна година наистина Лично писмо от Дядо Коледа е единствената по рода си услуга в България.
Истинският Дядо Коледа не използва готови шаблони и заучени фрази, а пише писъмцата специално за всяко детенце или ваш любим пораснал човек с внимание и много топлина.
Задавам ви няколко основни въпросчета, на които ми отговаряте съвсем кратко. Пиша писъмцето и ви изпращам черновата, за да я одобрите, ако има нужда да я коригирам, и най-вече – за да се убедите, че писъмцето е написано специално за любимия ви човек. Писъмцата оформям върху красиви коледни подложки и поставям в коледни пликове, адресирани точно до техния получател, които избирате вие от коледния каталог на Пощенската станция на Северния полюс.
Личните писма от Дядо Коледа, които пиша за вашите любими хора, нямат нищо общо с готовите шаблонни решения!
В Пощенската станция на Северния полюс кипи неуморен труд, за да може все повече малки и пораснали негови любимци да имат още един повод за усмивки в празничните дни.
Истинският Дядо Коледа разказва истории на вашите дечица, закача се с вашите половинки, показва обич и признателност на вашите родители. Добрият старец вдъхва кураж и увереност, подава ръка и сбъдва желания.
Истинският Дядо Коледа пише за малки и за големи, пише за братчета и сестричета, за баби и дядовци, за мами и татковци. Пише на английски, на френски, на немски, испански и изпраща писъмцата до всяка точка на света. Той носи топлина и нежност по начин, който вие и вашите любими хора не можете да забравите.
Освен това истинският Дядо Коледа вече има почти чисто нов каталог. Можете да избирате от 70 цветни празнични подложки и над 25 весели и усмихнати пощенски плика.
В Пощенската станция на Северния полюс има за всеки по нещо, но най-много внимание и топлина.
Истинският Дядо Коледа е сам. Джуджетата са мързеливи. Добрият старец прави всичко самичък – пише писъмцата, оформя, изрязва ги, сгъва ги. Пише първата буквичка и слага последната капка лепилце самичък. Затова и услугата е активна целогодишно – за да може времето на добрия старец да стигне за всички, които искат да получат още един безценен подарък за празниците.